Az 50 forrás, 50 barlang a Bükkben pályázat második szakasza
(2012-11-05)

Az Aquatherma Egyesület “50 forrás, 50 barlang a Bükkben” című projektje keretében szemléletformáló pályázatot indított 2012 májusában. Ez úton hirdetjük meg, pályázatunk második fordulóját, mely nyertesei ismét értékes nyereményekre tehetnek szert.  Céljaink között szerepel az iskoláskorú diákok számára szervezett szemléletformáló aktivitások szervezése, melyek a karsztvízre, a vízbázis védelemre fókuszálnak. Projektünket több helyi civil szervezettel együttműködve valósítjuk meg, a minél szélesebb körben való elterjesztés érdekében. Úgy gondoljuk, hogy az általános és középiskolák felkeresésével a fiatalabb generáció figyelmét is fel tudjuk hívni szemléletformáló projektünk céljaira. A továbbiakban segítségüket szeretnénk kérni, hogy könnyebben eljuttathassuk pályázatunk céljait és anyagát a miskolci diákokhoz.

A pályázat címe:

„50 forrás, 50 barlang a Bükkben”

II. forduló

Kiíró: Aquatherma Egyesület

Pályázhatnak: rajz kategóriában, valamely miskolci általános, és középiskolában nappali tagozaton jogviszonyt folytató diákok, 1-4, 5-8 és 9-12. évfolyamot végzők.

Pályázat témája: Az Aquatherma Egyesület célja a pályázattal, a miskolci diákok természeti értékekre való rádöbbentése, így az „50 forrás, 50 barlang a Bükkben” témában várjuk a pályaműveket.

Technika és beküldés: A pályaművek technikája kötetlen, a rajzokat A/4-es méretű rajzlapon kérjük beadni, a beadó nevével, iskolájával és elérhetőségeivel megjelölve, az Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítványhoz, személyesen a 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. szám alá és lehetőség szerint szkennelve, e-mailben is, az aquaegyesulet@gmail.com címre. (Ez utóbbira a Facebook-on történő közönségszavazás miatt van szükség. Ha a pályázónak nem áll módjában digitalizálni a rajzot, az egyesület átvállalja, de a minőségért felelősséget nem vállal!)

A digitalizált rajzokat jpeg formátumban kérjük elküldeni e-mailben, az aquaegyesulet@gmail.com címre.

Nevezési díj: nincs

Határidő: 2012.11.20. (Csak a megjelölt időpontig beérkezett pályaműveket van lehetőségünk versenyben tartani! )

Beadható pályázatok száma: Minden pályázó 1 darab rajzzal pályázhat.

Pályázatok fizikális leadási helye: A pályázatokat (az e-mailben küldött digitális formátumok kivételével), az Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítványhoz, személyesen a 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. szám alá kérjük leadni.

Telefon: +36304122531
Kontakt név: Paku M. Zsófia (+36304122531)

A beérkezett pályázatokat, szakmai zsűri bírálja el, majd hirdet nyertest, valamint három díjazottat hirdetünk a Facebook-on történő közönségszavazás eredményeképp. A pályaműveket az aquatherma.hu weboldalon és az AquaTherma Egyesület Facebook oldalán tesszük közzé, ahol „lájkolással” lehet szavazni, így a legtöbb közönségszavazatot kapott diák részesül a közönségdíjban.

Nyeremények:

A rajzok zsűri által osztott helyezettjeinek díja:

I.                   helyezett – Túrasátor

II.                helyezett – Iránytű

III.             helyezett – Túra kulacs

A rajzok közönségszavazás útján osztott helyezettjeinek díja:

I.                   helyezett – Túrasátor

II.                helyezett – Iránytű

III.             helyezett – Túra kulacs

A díjátadó időpontja: Az ünnepélyes díjátadóra, 2012. december 13.-án, kerül sor, a helyi II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtárban, 16:30 órakor.

A pályázók által beküldött rajzokból a díjkiosztóra kiállítást szervezünk, melyet egy héten át látogathatnak miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtárban.

AquaTherma Egyesület